American Drama Group Europe: Macbeth

Das berühmte Stück von William Shakespeare beschreibt den Aufstieg, Wandel und Fall des königlichen Heerführers Macbeth und wird in englischer Sprache (ohne Übertitel) aufgeführt. Die Aufführung eignet sich für Schulklassen ab 15 Jahren.

The play MACBETH explores the corruption of power and its terrifying results, both politically and personally. But while the themes are profound and complex, the form is hugely entertaining: this is a thriller, a war story, a romance, a nightmare, a horror story and a most powerful presentation of the supernatural.

„World class theatre.“ (The Observer UK)

American Drama Group Europe: Macbeth

„World class theatre.“ (The Observer UK)